Ferestre de mansarda Fakro

FakroPrin utilizarea ferestrelor de mansarda FAKRO, podurile neamenajate se pot transforma cu usurinta in spatii functionale, in dormitoare, birouri, camere pentru copii. FAKRO va ofera numeroase solutii interesante in constructia ferestrelor de mansarda, solutii care va garanteaza siguranta si confortul.

FAKRO este unul dintre primii producatori de ferestre de mansarda din intreaga lume. Produsele FAKRO se remarca printr-o calitate exceptionala, dublata de un pret deosebit de atractiv si, de asemenea, printr-o mare varietate de solutii tehnice propuse.

fereastra-medianaFerestre cu articulare mediana (FT)

Aceste ferestre sunt realizate din lemn de pin si sunt recomandate pentru toate tipurile de incaperi situate la mansarda.
La aceasta categorie se disting trei variante:

 • ferestre STANDARD (FTS)
 • ferestre PLUS (FTP), care au un alt tip de clapeta de aerare, un strat suplimentar de lac, trei garnituri in loc de doua si un maner cu design imbunatatit
 • ferestre PLUS WHITE (FTP-W), cu patru straturi de lac, dintre care doua straturi de lac poliuretanic de culoare alba, ceea ce le confera rezistenta sporita la umezeala

dubla-articulareFerestre cu dubla articulare (FPP)

Fereastra de mansarda FPP preSelect are un mecanism cu doua functii, care asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35 grade, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 grade. Sistemul modern si inovativ de balamale garanteaza o deplina stbilitate a cercevelei atat la deschiderea prin articularea superioara cat si la deschiderea prin articularea mediana.

fereastra-aticFerestre atic (FL)

Se monteaza in planul vertical al mansardei si se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului, cu panta cuprinsa intre 20 si 55 grade. Aceasta solutie asigura mai multa lumina si mareste considerabil campul vizual. Se fabrica in varianta fixa si articulata.

 

 

fereastra-accesFerestre de acces pe acoperis (FW)

Pentru acoperisuri cu panta intre 15 si 55 grade. Ferestrele de acces pe acoperis termoizolante se recomanda pentru incaperi locuibile si imbina avantajele ferestrei de serviciu cu cele ale ferestrei de mansarda. Sunt accesibile in versiunile cu deschidere in partea dreapta sau stanga.

 

 

fer-acces-garnituraFerestre de acces pe acoperis cu rama de etansare inclusa (WS, WG)

Au partea transparenta fabricata din policarbonat (rezistent la intemperii si actiunea razelor UV) sau in varianta cu geamuri securizate rezistente la grindina. Sunt destinate numai pentru incaperi nelocuibile. Rama de etansare este inclusa in componenta ferestrei.

 

 

fereastra-pvcFerestre de mansarda din PVC (PT)

Sunt construite din profile din PVC albe, de tip multi-cameral, intarite cu profile U din otel. Sunt create, in mod special, pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bai, bucatarii, piscine), deoarece materialul din care se fabrica este foarte rezistent la coroziune si nu absoarbe umezeala.

 

 

Pentru toate tipurile de ferestre, exista o gama larga de accesorii:

 • Rame de etansare pentru ferestre cu articulare mediana, cu dubla articulare si ferestre atic
 • Rulouri exterioare pentru ferestre
 • Accesorii interioare pentru toate tipurile de ferestre
 • Jaluzele cu ghidare laterala
 • Rulouri din diferite tipuri de materiale, inclusiv varianta electrica
 • Plase contra tantarilor
 • Accesorii pentru operare manuala (tije telescopice si fixe)
 • Sisteme electrice de actionare