Sisteme de jgheaburi si burlane Novatik

NovatikUn acoperis nu este complet fara un sistem potrivit de jgheaburi si burlane. Jgheaburile si burlanele sunt cele mai importante accesorii ale unui acoperis.

Pentru producerea sistemului pluvial Novatik, Final Distribution foloseste otelul ca materie prima, alaturi de utilaje performante, de ultima generatie. Otelul folosit are o acoperire organica de cel putin 25 microni pe fiecare fata, un strat de protectie de zinc 275 g/mp si o grosime nominala de 0,6 mm. Durabilitatea sistemului si consistenta culorilor de-a lungul timpului sunt astfel asigurate de acoperirea Colofer® si de stratul de protectie de zinc, de pe ambele fete.

Componentele sistemului de jgheaburi si burlane Novatik sunt create pentru a se imbina armonios, dar cu un efort minim, oferind numeroase avantaje si beneficii:

  • Forma specifica a jgheanului – jgheabul Novatik nu permite apei sa se reverse necontrolat peste margine.
  • Design special al imbinarii de jgheab – mecanismul de strangere este ascuns in spatele jgheabului, oferind un aspect impecabil.
  • Carlige de jgheab robuste – indiferent cat de mare ar fi cantitatea de apa, carligele nu cedeaza, iar sistemul ramane fixat la locul lui.
  • Garantie 20 de ani.