Tigla metalica Metigla

metiglaTigla metalica Metigla intruneste cu succes cele mai importante aspecte pe care orice acoperis trebuie sa le detina: utilitate si estetica. Tigla metalica Metigla indeplineste chiar si cerintele cele mai exigente ale persoanelor care tin la siguranta lor si isi doresc un acoperis care sa imbine armonios calitatea si rezistenta cu aspectul deosebit care completeaza armonios ambianta oricarei constructii, indiferent care ar fi tipul acesteia.

Tigla metalica Metigla va ofera urmatoarele beneficii:

Durabilitate – datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc garantat de minim 275g/mp, tigla metalica Metigla are o durabilitate de peste 50 de ani si rezistenta in fata conditiilor meteo extreme, in fata incendiilor si a cutremurelor.

Greutate redusa – tigla metalica Metigla are o greutate de aproximativ 5kg/mp ceea ce inseamna ca este mult mai usoara decat tigla ceramica traditionala, permite un montaj facil si rapid si are efecte favorabile asupra structurii cladirii.

Gama variata de culori – tigla metalica Metigla va ofera o gama larga de culori pentru a va alege varianta care se potriveste cel mai bine arhitecturii constructiei. Va puteti alege dintre cele 23 culori, 7 mate si 16 lucioase.

Din lucrarile noastre