Tigla metalica Novatik

Tigla metalica Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania, iar tigla metalica Novatik Avangarde este prima tigla metalica vopsita dupa profilare produsa in Romania.

Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur. Otelul cu acoperire Colofer® – marca inregistrata VoestAlpine – are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr pe ambele fete. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune, atat pentru suprafata foii, cat si pentru marginile de taiere sau gauri,

Tigla metalica Novatik va ofera avantajele unui sistem modern:

  • Profil distinct si dimensiuni reduse care permit facilitatarea manipularii si a depozitarii, depozitarea intr-un spatiu restrans, transport facil chiar in spatii urbane restranse, diminuarea pierderilor tehnologice in special in cazul acoperisurilor cu arhitectura complexa.
  • Greutate redusa care garanteaza buna functionare a acoperisului si functia de siguranta a acestuia.
  • Sistem de fixare solid – fixarea modulelor se face in plan orizontal, cu cuie si suruburi. Detaliile de montaj sunt foarte sigure si nu necesita accesorii numeroase.
  • Montaj facil – modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga) facilitand montajul si reducand astfel timpul de instalare.

Din lucrarile noastre