Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Cum alegi tigla metalica potrivită pentru acoperisul casei tale?

Știi deja care sunt avantajele țiglei Gerard, da rhai să vedem cum defacto alegi țigla potrivită pentru acoperișul casei tale?

Pentru cei novice, toate acoperișurile par la fel,și lipsite de diferențe. Cu toate acestea, și în lumea țiglei este o gamă largă de posibilități totul depinde de ce îți dorești să vezi pe casa ta. Important e să știi că la sigur vei găsi sortimentul adecvat și acoperișul perfect, exact așa cum ți l-ai imaginat.

Prima și cea mai modestă soluție, este să optezi pentruvarianta CLASSIC. El perfect se isprăvește cu misiunea de a oferi un finisaj clasic și decent casei tale. HERITAGE– este opțiunea pentru cei care vor să fiemereu în vogă, dar să păstreze un aspectsolid cu tentă retro.

De asemenea poți opta pentru varianta SHINGLE. Acoperirea cu caracter ce oferă o notă de eleganță dar păstrează în același timp simplitatea. Pentru cei cu spirit montan și dragoste nemărginită față de acest cadou al naturii avem varianta SHAKE.

Dacă totuși dintre toți munții, Alpii îți sunt ceimai aproape de suflet, atunci poți opta pentruacoperișul ALPINE, ce redă perfect atmosfera din acearegiune frumoasă.

Desigur, nu uităm nici de cei din opoziție ce au spirit mediteranean și o dragoste aparte față de cer senin și viață bună. Pentru ei avem acoperișul MILANO.

Următorul tip este acoperirea DIAMANT, care oferăcu 10 la sută mai multă acoperire având țiglele mai lungi, dar care nu știrbesc din frumusețea instalației. Și ultimul dar nu cel din urmă tip este – ELEGANTA.

Ea îți oferă un profil plat ce este în același timp atractiv și modern. Tu din care categorie faci parte? Dacă nu ești sigur care acoperiș ți se potrivește cel mai bine, nu ezita să ne contactezi.

*Toate tipurile de acoperiș descrise mai sus pot fivizualizate în catalogul nostru.

Call Now Button