Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

7 beneficii ale țiglei metalice Gerard

Țigla metalică – soluția perfectă când vine vorbadespre acoperirea casei tale. Dar, nu orice țiglăîți poate oferi calitatea și plus valoarea pe careo meriți. Știm asta nu doar din spuse, dar din experiența celor peste 20 ani în domeniu. Să acoperi casa este o chestie tehnică, dar să o acoperi cu materiale care mai au și beneficii – este o artă.

Nu vrem să te convingem că suntem mai buni, vrem doar să-ți arătăm ce oferim. Hai să vedem împreună care sunt beneficiile țiglei Gerard.

În primul rând ne mândrim cu faptul că acoperirea Gerard este constituită integral din piatră, care este atent selectată și prelucrată. Acest fapt oferă durabilitate la factorii externi: apă, uv, ploaie acidă, păstrând intact aspectul fizic.

De asemenea, este și mai ușoară de practic 7 ori, ca materialele obișnuite (beton, ceramică). Acest fapt asigură un transport mai ieftin și sigur, evitând posibilitate de spargere. Mai mult ca atât, este mai ușor de instalat, dar și mai rezistent în timpul cutremurelor.

Tot interesant este și faptul că necătând la greutatea redusă, are o rezistență formidabilă. Datorită sistemul unic de fixare orizontală și a celor 8 cuie per țiglă, se crează o rezistență sporită la vânt… nu sunt doar cuvinte aruncate în vânt, instalarea a trecut și prin testul URAGAN, cel cuvânt de 160 km la oră. O viteză considerabilă la care puține materiale fac față. Odată instalat, numai trebuie să mergi pe la vecini pentru a-ți recăpăta țiglele zburate…de ce? Simplu! Ele nu mai zboară și nu necesită înlocuire după vânturi puternice.

Dar nu doar vânturile pot fi o bătaie de cap. Datfiind faptul că locuim în România, mai avemparte și de zăpezi și de ploi cu grindină. Acoperișul Gerard luptă cu ușurință cu aceste fenomene și nu are nevoie de aliați (parazăpezi).

Mai mult ca atât, natura este imprevizibilă, iar ploaia din păcate nu are grafic diurn. De aceea, e bine să știi că silentiozitatea pe care o oferă această acoperirea îți protejează somnul și îți oferă calmul nopții pe care îl meriți.

Am putea să ne oprim aici cu enumerația, dar mai avem un as ascuns în mânecă. În primul rând, într-o lume plină de plastic și poluare, ne mândrim cu faptul că putem oferi un acoperiș ce este100% reciclabil, dar care are grijă și de cei cu ungust estetic dezvoltat. Țigla Gerard asigură culoarea intensă a acoperișului pentru o perioadă îndelungată, nemaivorbind de culorile deosebite pe care le are.

Vrem să îți oferim protecția și confortul pe care îl meriți.

Call Now Button