Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Reagal Trade este montatorul autorizat al tiglei Gerard în județul Prahova

Despre tipurile de țiglă am vorbit, despre cum alegem țigla am vorbit… chiar și despre beneficiile țiglei Gerard am vorbit… a rămas să vedem de unde trebuie luată și cum se instalează. La acest subiect, totul este simplu. Compania noastră, Regal Trade este montatorul autorizat al țiglei Gerard în județul Prahova.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, vă putem oferi nu doar cele mai eficiente soluții pentru acoperișuri din țigle metalice, dar și servicii adiționale ce vor ușura procesul de construcție. Putem executa și sarpanta din lemn pe care urmează a fi montat acoperișul. De asemenea, realizăm modificările potrivite pentru acoperișurile care necesita astfel de intervenții. Atât pentru materialele utilizate, cât și pentru montaj. Nu veți rămâne nici fără certificatele de garanție privind calitatea materialelor folosite șia montajului efectuat. Satisfacția clienților noștri este prioritatea numărul unu.

În momentul în care optați pentru Regal Trade nu mai trebuie să vă faceți griji de operativitate a serviciilor, seriozitatea și profesionalismul angajaților, dar nici de garanția realizării unor lucrări de calitate.

Call Now Button