Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Reagal Trade asigura reparatii si mentenanta pentru tigla metalica in Prahova

Mentineti longevitatea acoperisului.

La Reagal Trade nu numai ca instalam acoperisuri noi de tigla metalica in Prahova si imprejurimi dar de asemenea, deservim comunitatea cu un personal de reparatii bine instruit si profesionist. Membrii echipajului nostru sunt angajati fideli, pe termen lung, ai companiei, care sunt experti si se mandresc cu adevarat cu meseria lor. Cu aceste cunostinte extinse, putem identifica problemele din timp si le putem repara rapid si expert. De retinut este ca putem rezolva si repara orice problema de acoperis, indiferent de dimensiune, cu deplina incredere in personalul nostru fidel.

Daca aveti nevoie de intretinere a acoperisurilor, consultati serviciile de intretinere Reagal Trade.

Cu o experienta de peste 15 ani si multi clienti multumiti, Reagal Trade au stabilit standardul in reparatiile acoperisurilor in intreaga zona a Prahovei. Daca nu este reparat, un acoperis deteriorat sau cu scurgeri va duce aproape intotdeauna la deteriorarea locuintei sau a spatiilor, ceea ce va duce la o factura de reparatie mult mai mare.

DE CE ESTE NECESARA MENTENANTA SAU REPARATIILE?

Cei mai multi dintre cei care isi monteaza un acoperis nou ( sau isi renoveaza o constructie mai veche ), au impresia ca acesta nu are nevoie de servicii de mentenanta si ca pe tot parcusul existentei lui ( o existenta destul de lunga avand in vedere ca unele acoperisuri bat spre suta de ani ), nu vor trebui sa faca nimic pentru al pastra intr-o stare buna de functionare . Insa este total gresit!

Acoperisurile din tigla metalica sunt expuse la foarte multe agresiuni, precum aerul poluat. Acesta include sulful, compusi ai clorului si compusi ai azotului care duc la aparitia ploilor acide, variatii de saruri minerale, praf sau funingine. Acesti poluanti atmosferici impreuna cu apa si radiatiile ultraviolete afecteaza stratul de acoperire (vopseaua).

Referindu-ne la tiglele metalice, cele mai critice zone sunt partile zgariate si deformate unde impuritatile vin in contact direct cu stratul de zinc de sub stratul de vopsea; sau mai grav, in situatiile in care stratul de otel este direct expus la mediul exterior

Jgheaburile si burlanele necesita o verificare periodica ( la cel mult doi ani ), si in cazul in care este necesar se va interveni pentru a remedia eventualele probleme aparute . 

Buretii de etansare sunt un alt punct sensibil al sistemelor de invelitori tip tigla metalica. Periodic este necesar ca acestia sa fie inlocuiti, astfel incat sistemul sa ramana etans indiferent de intensitatea ploi sau a ninsorii .

Toate aceste reparatii fie ele minore sau majore,  sau  pur si simplu  intretinerea lor anuala, ajuta un acoperis din tigla metalica sa ramana sanatos , durabil si fezabil.

La Reagal Trade oferim o oferta pentru orice intretinere recomandata pentru tiglele de metal Gerard.

Costurile sunt asigurate cu o evaluare realista a ceea ce este implicat in proiectul dvs. Este pus in aplicare un proces de control al calitatii si, in fiecare etapa a proiectului, sunteti informati cu privire la progres.

Echipa noastra este formata din profesionisti si are 15 ani de experienta in furnizarea de solutii pentru acoperisul dumneavoastra.

Toate proiectele noastre respecta cele mai noi reglementari de sanatate si siguranta.

Nu mai intarziati reparatiile! Contactati Reagal Trade astazi!

Si amintiti-va, identificarea timpurie a problemelor de acoperis va poate economisi bani pe termen lung! Deci, daca banuiti ca acoperisul din metal sau tigla metalica este deteriorat, luati legatura inainte ca problema sa devina mai pertinenta.

Call Now Button