Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Reagal Trade isi mareste echipa pentru a acoperi cererile de montaj tigla metalica in Prahova

Datorita cererilor de montaj tigla metalica in jud. Prahova, dorim sa ne marim echipa pentru a oferi servicii prompte clientilor nostri.

Stim ca este greu sa cauti si sa aplici pentru un nou loc de munca. Asadar, daca te gandesti la un loc de munca la Reagal Trade, nu iti vom pune piedici, fortandu-te sa ne citesti gandurile sau sa ghicesti ce valori pretuim. In schimb, iti vom spune exact ce cautam – si de ce este important pentru noi.

O scurta prezentare. Reagal Trade este o companie  cu o experienta de 15 ani in domeniu, si oferim cele mai eficiente solutii pentru acoperisuri din tigle metalice in Prahova. Si pentru ca serviciile noastre sa fie complete, putem executa si sarpanta din lemn pe care urmeaza a fi montat acoperisul si sa realizam modificarile potrivite pentru acoperisurile care necesita astfel de interventii.

Calatoria ta incepe aici

Fiecare zi la Reagal Trade este o noua aventura. Experimentam cu solutii inovatoare, exploram noi pasiuni si ne modelam cariera. Cel mai important, munca pe care o facem aici este de impact. Cu fiecare nou proiect, ajutam la protejararea atat a mediului cat si a fiecarui om in parte. Apreciem ambitia, seriozitatea, dorinta de a lucra si o executie rapida. Suna bine pentru tine? Atunci:

1. Trimite CV-ul  tau la adresa specificata mai jos

Credem ca oamenii isi fac cea mai buna munca atunci cand se bucura cu adevarat de slujba lor. Arata-ne cum se aliniaza acest job pentru tine.

2. Interviu cu Reagal Trade

Daca credem ca te-ai potrivi, vei vorbi cu noi pentru a afla mai multe despre job si despre cum este sa lucrezi la Reagal Trade.

Te vom invita la un apel video sau la o intalnire la fata locului pentru a evalua interesul pentru job si abilitatile relevante.

3. E timpul pentru a face cunostiinta cu echipa

Partile interesate si potentialii tai colegi de echipa vor afla mai multe despre tine in timpul unei serii de interviuri video sau la fata locului. Aceasta este, de asemenea, o sansa pentru tine de a afla mai multe despre lucrul la Reagal Trade.

4. Bine ai venit la Reagal Trade!

Daca suntem multumiti  de  abilitatile tale si daca tu este potrivit pentru acest job atunci felicitari, esti oficial unul de-al nostru! Vei stabili data de incepere impreuna cu noi, iar echipa noastra te va contacta in curand in legatura cu procesul de integrare.

Suntem constienti ca pe masura ce crestem, va trebui sa ne adaptam procesul pentru a face loc unei cresteri rapide si a unor noi structuri organizationale. Daca te regasesti in conditiile noastre asteptam sa te cunoastem.

Daca doresti sa aplici, ne poti trimite un email la reagaltrade@gmail.com

Call Now Button