Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Tigla Gerard, cea mai apreciata tigla metalica in judetul Prahova

Cu totii iubim ceea ce este natural.

Visul nostru a fost mereu  sa oferim in Prahova, Ploiesti si imprejurimi, un acoperis puternic si usor, care sa aiba un aspect natural.

La Reagal Trade, aceste tigle speciale, acoperite cu aschii naturale de piatra vulcanica, sunt disponibile.

  • Natural inseamna si bun pentru mediu:
  • Placile din otel GERARD sunt 100% reciclabile.

Daca construiti o casa noua sau refaceti o casa mai putin noua, nu va puteti lasa casa fara acoperis. Poate chiar acum puneti acest proiect pe pauza avand in vedere circumstantele si fiind ingrijorat de locul de munca sau de venit. Dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa alegeti acoperisul potrivit si acum poate fi momentul potrivit pentru a pregati bine acea decizie.

Nu ne putem permite sa alegem un acoperis bazat pe putine informatii, cum ar fi pretul pe m2 si culoarea.

Trebuie sa ne cheltuim banii cu intelepciune dupa o investigatie aprofundata a tipurilor de tigle si a nevoilor noastre.

Cumpararea unui acoperis  si tipul de tigla ales este o decizie importanta. Trebuie sa aveti toate informatiile importante si relevante inainte de a face o achizitie.

De aceea, noi, la Reagal Trade, continuam sa va ajutam cu cateva sfaturi si trucuri pentru luarea deciziei corecte.

Dorim sa va ajutam sa alegeti noul dvs. acoperis cu mai multa intelepciune. Nu doriti sa va irositi banii pe acoperisuri, care au nevoie de inlocuire dupa un deceniu sau nu reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor dvs. sau sa reziste fortelor extreme ale schimbarilor climatice.

Noi avem raspunsul la intrebarile dumneavoastra si acesta este cu siguranta Tigla Gerard, cea mai apreciata tigla metalica din judetul Prahova. Va intrebati de ce?

Este un acoperis rezistent la zgomot pentru mansarda

Cand transformati mansarda intr-o zona locuibila, protectia impotriva zgomotului devine un factor crucial. Este posibil sa aveti nevoie de un acoperis puternic, dar doriti si nopti tacute. Deoarece GERARD este o tigla de acoperis din otel, este usoara, dar datorita stratului de piatra naturala texturata, reduce zgomotul ploii de pe acoperis. In plus, sistemul de interblocare, unde placile se suprapun, limiteaza si transmiterea sunetului.

Acopera si zonele mai putin accesibile

Unele case au fost construite cu o panta destul de mica si nu pot fi instalate multe acoperisuri pe ele. Este nevoie de o solutie speciala de acoperis conceputa pentru pas redus. Tiglele GERARD sunt adesea aplicate pe acoperisuri cu o panta redusa. Panta minima tehnica este limitata la 16% (9 °). Pentru aprobarea tehnica, insa, limita este de 21% (12 °), in functie de model. Lungimile acoperisului pot fi de pana la 20 de metri.

Puteti avea incredere intr-un acoperis GERARD chiar si intr-o zona mai dificila. Casa si familia dvs. vor fi protejate. Si exemplele pot continua.

Cu un produs atat de fiabil pentru acoperisuri, nu este de mirare ca pana astazi a devenit o mare familie internationala si liderul mondial in sistemele de acoperisuri din metal. Gama noastra este extinsa si eleganta, oferind profiluri atractive si o selectie minunata de culori cu un fundal rezistent la ingrijorarile enumerat mai sus. Acum, ca stiti de ce sa aveti incredere in noi, inca nu suntem siguri daca toate aceste informatii va vor determina sa iesiti cu noi la o bere, dar speram ca acest lucru va va face cel putin sa doriti sa aflati mai multe despre acoperisurile GERARD.

Call Now Button