Domus Targu Jiu – Ferestre, usi si mobilier din lemn stratificat

Despre stonex

CALITATE ÎN EXECUȚIE

Având o experiență de peste 25 de ani în domeniu, am acumulat cunoștințele necesare pentru a le putea oferi clienților noștri soluțiile optime menite să ducă la realizarea în condiții de calitate și efficiența a proiectelor.

Stonex Prod SRL a fost înfiinţată în anul 1994 având ca principal domeniu de activitate tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei.

În prezent societatea noastră dispune de o hală proprie de producţie dotată cu utilaje şi echipamente performante de ultimă generaţie pentru prelucrarea pietrelor naturale.

Atât echipamentele moderne cât şi experienţa specialiştilor noştrii ne ajută să facem faţă oricăror provocări date de specificul fiecărui proiect în parte.

MATERIALE PREMIUM

Colaborarea cu firme de prestigiu internațional ne onorează și ne da posibilitatea de a oferi clienților noștri o gama bogată de materiale precum: marmură, calcar, travertine, granit, onix, materii prime și semifabricate provenite din cariere situate în Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, China, India și Brazilia.

Oferim o gamă variată de servicii în domeniul prelucrării și montajului de piatră naturală, refacerii și tratamentelor de pardoseli din piatră, acestea fiind perfect adaptate nevoilor și solicitărilor clienților noștri.