Domus Targu Jiu – Ferestre, usi si mobilier din lemn stratificat

Montaj

Montaj

Proiectarea produselor Domus, reprezinta prima etapa in indeplinirea dorintelor dumneavoastra, dar si primul pas al procesului de productie.

In general, aceasta etapa incepe dupa o consultare preliminara cu clientul. Apoi se trece la proiectarea propriu-zisa, aceasta etapa precedand prezentarea proiectului catre client si stabilirea tuturor detaliilor.

Transport si Montaj Mobilier

Realizam si transportul si montajul produselor noastre indiferent de locatia beneficiarului.

Conditii si limitări

Personalul nostru nu asigura, nu executa si le este total INTERZIS realizarea bransamentelor la reteaua de apa,canal, gaz sau electricitate aceste operatiuni trebuind sa fie executate de catre personal special autorizat si sunt in sarcina exclusiva a clientului.

Este de datoria clientului sa se asigure ca la data si ora stabilita, echipa de montaj va avea acces in cadrul spatiului de destinatie si ca acesta este pregatit pentru instalarea fara intarziere a produselor.

Service si garantie

Pentru produsele realizate de compania noastra, perioada de garantie este de 24 luni de la data vanzarii aceasta fiind data inscrisa pe factura sau bonul fiscal.

Pentru electocasnice perioada de garantie este de 24 luni, iar service-ul pentru aceste produse se efectueaza de catre firmele acreditate de catre producatori.

In momentul achizitionarii acestor produse de la societatea noastra acestea vor fi insotite de certificatele de garantie specifice, care trebuie pastrate de catre cumparator, impreuna cu documentul de plata, pentru a putea atesta dreptul la garantie in cazul aparitiei unor defectiuni.

Service-ul in garantie pentru produsele companiei noastre se efectueaza de catre personalul nostru specializat.

Service post garantie

Service-ul post garantie în cazul produselor realizate de compania noastra se va realiza contra cost.