Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Țiglă metalică BILKA Clasic

Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial. Țigla metalică CLASIC se produce în 29 de nuanțe mate și lucioase.

Panourile de țiglă metalică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Pentru lungimi de apă foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de țiglă nu este recomandată, se impune folosirea a două sau mai multe panouri de țiglă metalică. Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioară ca multiplu de țigle, luând în considerare suprapunerea tehnică de 150 mm.

Avantajele unui acoperiş realizat din ţiglă metalică model Clasic

Substituirea ţiglei metalice celei clasice a devenit o soluţie extrem de agreată în domeniul construcţiilor, motivele pentru care s-a produs această schimbare fiind pe cât de relevante pe atât de numeroase. Iar ţiglele metalice model Clasic se bucură şi ele de toate aceste avantaje care au determinat această shimbare de optică în ceea ce priveşte realizarea unui acoperiş rezistent şi durabil.

Folosirea ţiglelor metalice în locul celor ceramice a devenit de ceva vreme o alternativă nu numai extrem de căutată, dar şi foarte practicată datorită avantajelor multiple pe care le oferă ţiglele metalice. Evident, sunt foarte multe diferenţe între sistemele tradiţionale de realizare a unui acoperiş şi cele moderne, însă câteva dintre acestea au contribuit decisiv la înclinarea balanţei către alternativa modernă de realizare a acoperişurilor căreia îi este fidelă şi ţigla metalică model Clasic.

O primă şi, poate, cea mai apreciată calitate şi avantaj totodată al utilizării ţiglelor metalice în detrimentul celor ceramice o reprezintă uşurinţa de manipulare şi, implicit, uşurinţa montajului. Fiind mult mai uşoare decât cele ceramice acestea se pot instala mult mai rapid.

Beneficiază de toate avantajele sistemelor de acoperişuri moderne

Plus că montajul nu presupune monatrea individuală a fiecărei ţigle aşa cum se întâmplă în cazul celor ceramice ci panouri, ceea ce nu înseamnă altceva decât economie de timp şi, implicit, finalizare mai rapidă a lucrării. În cazul ţiglei metalice stil clasic, lăţimea este de 1200 mm din care suprafaţa utilă de acoperire este de 1120 mm. Iar lungimea modulului este de 350-400 mm.

O altă calitate însemnată de care dispune ţigla metalică, inclusiv ţigla metalică model Clasic este şi cea a rezistenţei. Având ca material de bază oţelul aceasta nu numai că nu se află într-un pericol constant de a se sparge sau fisura aşa cum se întâmplă cu cea ceramică, ceea ce contribuie semnificativ şi la uşurinţa montării, dar şi rezistă mult mai bine în timp. Chiar dacă oţelul este coroziv şi umiditatea îi poate afecta în timp rezistenţa, ţiglele metalice elimină acest pericol prin zincare pe ambele părţi, un acoperiş din ţiglă metalică având o durată de viaţă de 60 de ani.

În ceea ce priveşte ventilaţia absolut indispensabilă oricărui acoperiş, ţigla metalică are avantajul de a crea aproape de la sine o ventilaţia eficientă. Odată monatată, sub învelitoare se formează automat un spaţiu de ventilaţie dinspre streaşină spre coama acoperişului. Şi, în plus, tocmai datorită materialului din care este realizată, ţigla metalică oferă şi o bună protecţie antiincendii.

Toate aceste calităţi transformă ţigla metalică model Clasic într-o soluţie nu numai eficientă pentru acoperişul oricărei case, dar şi mult mai practică şi nu în ultimul rând mai ieftină faţă de cea a ţiglelor ceramice. Evident, raportat la calitatea pentru care optăm. Plus că dincolo de toate aceste avantaje tehnice, ţigla metalică se bucură şi de o varietate mult mai largă de modele şi culori, ceea ce vă permite să alegeţi mult mai uşor ceea ce se potriveşte casei dumneavoastră. Inclusiv în cazul în care optaţi pentru ţigla metalică model Clasic care se produce în 29 de nuanţe de culori mate şi lucioase.

 

 

 

Caracteristici tehnice

Material

Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester

Grosime nominală

0,4 – 0,6 mm

Lățime totală

1200 mm

Lățime utilă de acoperire

1120 mm

Lungimea modulului

350 / 400 mm

Înălțime totală

40 mm

Greutatea pe suprafață

3 – 5 kg / mp

Înclinația minima

8° dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale

Garanție finisaj lucios

10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj mat

15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj GrandeMat

30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Durata presupusă de viață

60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

 

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

De ce acoperişurile din ţiglă metalică model Balcanic sunt o investiţie în viitor

Fiecare casă are nevoie de un acoperiş şi, cu atât mai mult, de unul trainic şi rezistent care pe de o parte să asigure protecţie totală imobilulului pe termen lung, iar pe  de alta să transforme efortul depus într-o investiţie profitabilă. Iar pentru că ţiglele metalice marca Bilka sunt concepute secial pentru a garanta toate acestea, alegerea acestora va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitorul oricărei locuinţe.

Utilizând cele mai moderne şi actuale tehnologii de fabricare, ţiglele metalice model Balcanic  dispun  de caracteristici care nu numai că le recomandă drept cele mai inspirate alegeri pentru orice acoperiş, dar le şi plasează în topul celor mai performante materiale de construcţii. În primul rând datorită calităţilor intrinseci ale acestor materiale, dar şi eficienţei pe care o generează acestea şi care se traduce deopotrivă printr-o protecţie sporită în faţa condiţiilor de mediu şi în faţa variaţiilor de temperatură, dar si printr-o longevitate remarcabilă. Şi chiar şi printr-un raport avantajos preţ-calitate.

Extrem de rezistente şi uşor de montat, ţiglele metalice în stil Balcanic se vor dovedi o alegere profitabilă din toate punctele de vedere, fiind pe cât de aspectoase pe atât de trainice şi de performante. Cele zece straturi de acoperire din care se compun le conferă acestora capacitatea de a asigura o izolare perfectă a casei în partea superioară, dar, simultan, şi ventilaţia necesară şi longevitatea acoperişului.

Alege să investeşti în performanţă optând pentru un acoperiş din ţiglă metalică

Pe de o parte pentru că fiecare strat are o funcţie de protecţie bine stabilită şi eficientă, iar pe de alta pentru că împreună crează un adevărat scut deopotrivă în faţa intemperiilor vremii, dar şi în faţa trecerii timpului.

Printre cei mai mari duşmani şi, poate, chiar cel mai nociv dintre factorii responsabili de îmbătrânirea şi degradarea accelerată a unui acoperiş este umiditatea, ceea ce înseamnă că un acoperiş eficient trebuie să asigure o protecţie superioară în faţa acestei ameninţări constante. Din acest motiv ţiglele metalice model Balcanic dispun de o protecţie consistentă împotriva umidităţii, straturile constitutive fiind atent gândite să protejeze deopotrivă acoperişul de o eventuală degradare, dar şi oţelul din care sunt confecţionate de coroziune. 

Stratul de oţel, disponibil în varii grosimi, de la 0,45 mm la 0,6mm, este protejat de ambele părţi de straturi de zinc care împiedică coroziunea acestuia, maximizându-se astfel durata de viaţă a unui astfel de acoperiş. Plus că rezistenţa intrinsecă a oţelui contribuie activ la rezistenţa zilnică a acoperişului în faţa tuturor ameninţărilor externe, ceea ce, din nou, garantează o mare longevitate pentru toate acoperişurile realizate din acest tip de ţiglă. Inclusiv pentru cele care întrebuinţează ţigla metalică model Balcanic şi a căror durată de viaţă ajunge la 60 ani. 

Disponibilă în varii nuanţe de culore, cu specificaţii tehnice la alegere şi cu finisaje care beneficiază şi ele de garanţii de culoare şi coroziune de zeci de ani, ţigla metalică în stil balcanic va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitor. Şi încă într-unul sigur în care case dumneavoastră va beneficia de cea mai bună protecţie. 

 

 

 

Caracteristici tehnice

Material

Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester

Grosime nominală

0,45 – 0,6 mm tablă din oțel

Lățime totală

1180 mm

Lățime utilă de acoperire

1080 mm

Lungimea modulului

350 / 400 mm

Înălțime totală

47 mm

Greutatea pe suprafață

4 – 5 kg/mp

Înclinația minima

8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale

Garanție finisaj lucios

10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj mat

15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj GrandeMat

30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Durata presupusă de viață

60 de ani, rezistență la variațiile de temperatură

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică GOTIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.

Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Pentru case cu personalitate există ţigle metalice cu personalitate

Nicio casă nu este completă fără un acopeiş. Iar pentru că acest lucru este valabil deopotrivă din punct de vedere tehnic şi funcţional, dar şi estetic, alegerea ţiglelor metalice care să întregească aspectul casei poate fi o sarcină provocatoare. Pentru că trebuie să combine calităţile tehnice cu cele estetice pentru a asigura deopotrivă protecţia de care are nevoie orice casă, dar şi stilul care să confere personalitate imobilului. Din acest motiv ţiglele metalice model Gotic au fost special create pentru a satisface toate aceste necesităţi în cel mai optim mod. Rezistente, de calitate şi cu un design inspirat de arhitectura gotică, acestea pot fi cea mai bună soluţie deopotrivă pentru o locuinţă modernă, dar şi pentru reabilitarea unei clădiri încărcate de istorie.

Pentru că fiecare casă este unică şi are propria sa personalitate şi propriile sale nevoi, gama de ţigle metalice marca Bilka este diversificată pe de o parte în funcţie de particularităţile tehnice ale clădirii, dar şi în funcţie de stilul acesteia în continuarea căruia trebuie să se plaseze orice acoperiş. În funcţie de particularităţile imobilului, caracteristicile ţiglelor metalice variază nu numai la nivel funcţional, dar şi la nivelul aspectului exterior, tocmai pentru ca alegerea modelului potrivit să acopere, cu adevărat, toate necesităţile. Iar dacă optaţi pentru modelul Gotic al ţiglelor metalice, locuinţa se va bucura simultan de o protecţie sporită în faţa ameninţărilor meteorologice, dar şi de o personalitate puternică care să o evidenţieze în orice context.

Ţiglele metalice model Gotic pun casa în valoare

Inspirate de unul dintre cele mai impunătoare stiluri arhitecturale, ţiglele metalice în stil gotic vor transforma orice clădire într-una cu peronalitate fără, însă, a face vreun compromis în ceea ce priveşte calităţile tehnice ale acoperişului. Astfel, veţi putea beneficia de un acoperiş remarcabil deopotrivă din punct de vedere al designului, dar şi al funcţionalităţii.

Ţiglele metalice de tip Gotic dispun de trei variante de grosimi ale tablei de oţel, de la 0,45 la 0, 60 mm, o lăţime totală a modulului de 1180 mm din care lăţimea utilă de acoperire este de 1100 mm şi o lungime de 300/400 mm. Iar în ceea ce priveşte cuta de ambutisare a cărei înălţimi contribuie la specificul stilistic al acestei ţigle, aceasta este de 25 mm, înălţimea totală a ţiglei fiind de 47 mm. Cu o greutate de doar 4-5 kg/mp şi cu un sistem de îmbinare inovativ care permite suprapunerea pe ambele părţi, acest tip de ţiglă va fi, de asemenea, şi uşor de montat, ceea ce se va reflecta şi la nivelul costurilor de montare, dar şi al timpului de execuţie al lucrării.  Iar în funcţie de finisajul ales, veţi putea beneficia de o garanţie de la 10 la 30 de ani pentru caracteristicile de culoare şi coroziune, durata de viaţă a unui acoperiş realizat din ţigle metalice model Gotic fiind de 60 de ani. Astfel, imobilul va avea parte de o protecţia optimă de care are nevoie simultan cu o personalitate pe măsură. Cu atât mai mult cu cât puteţi alege şi culoare potrivită, ţiglele metalice Gotic dispunând de 29 de nuanţe de culoare. Tocmai pentru ca acoperişul să fie perfect din toate punctele de vedere.

 

 

 

Caracteristici tehnice

Material

Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester

Grosime nominală

0,45 – 0,6 mm tablă din oțel

Lățime totală

1180 mm

Lățime utilă de acoperire

1100 mm

Lungimea modulului

350 / 400 mm

Înălțime totală

47 mm

Greutatea pe suprafață

4 – 5 kg/mp

Înclinația minima

8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale

Garanție finisaj lucios

10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj mat

15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj GrandeMat

30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Durata de viață

60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică IBERIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

 

 

Caracteristici tehnice

Material

Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester

Grosime nominală

0,45 – 0,6 mm tablă din oțel

Lățime totală

1180 mm

Lățime utilă de acoperire

1080 mm

Lungimea modulului

350 / 400 mm

Înălțime totală

47 mm

Greutatea pe suprafață

4 – 5 kg/mp

Înclinația minima

8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale

Garanție finisaj lucios

10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj mat

15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj GrandeMat

30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Durata de viață

60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Țigla ROMANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică ROMANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică ROMANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

 

 

 

 

Caracteristici tehnice

Material

Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester

Grosime nominală

0,5 – 0,6 mm tablă din oțel

Lățime totală

1140 mm

Lățime utilă de acoperire

1020 mm

Lungimea modulului

350 / 400 mm

Înălțime totală

62 mm

Greutatea pe suprafață

4 – 5 kg / mp

Înclinația minima

8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale

Garanție finisaj lucios

10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj mat

15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj GrandeMat

30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Durata de viață

60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Gamă de culori pentru Țiglele metalice BILKA
Finisaj Lucios10 ani garanție Culoare și coroziune Roșu Aprins RAL 3000 Vișiniu Închis RAL 3005 Roșu Maroniu RAL 3009 Roșu RAL 3011 Albastru RAL 5010 Verde RAL 6005 Gri RAL 7024 Alamă RAL 8003 Cărămiziu RAL 8004 Maro Ciocolatiu RAL 8017 Alb RAL 9002 Negru RAL 9005 Argintiu RAL 9006
Finisaj Mat15 ani garanție Culoare și coroziune Vișiniu Închis RAL 3005 Roșu Maroniu RAL 3009 Verde RAL 6020 Gri RAL 7024 Cărămiziu RAL 8004 Maro Ciocolatiu RAL 8017 Maro Închis RAL 8019 Negru RAL 9005
Finisaj Grande Mat30 ani garanție Culoare și coroziune Vișiniu Închis RAL 3005 Roșu RAL 3011 Verde RAL 6005 Gri RAL 7024 Cărămiziu RAL 8004 Maro Ciocolatiu RAL 8017 Maro Închis RAL 8019 Negru RAL 9005
Call Now Button