Tigla metalica Prahova, montaj tigla metalica Gerard in Prahova

  • reagaltrade@gmail.com
  • 0726 736 395
  • 0723 155 987

Tigla metalica GERARD

GERARD Classic

GERARD Classic – tigle metalice din oțel cu protecție de aluzinc, rezistente la coroziune si acoperite cu piatră naturală.

Lungimea utila – 1265 mm

Lățimea utila – 369 mm

Țigle/m2 – 2.14

Înclinație minimă – 12o (21%)

Greutate netă/țiglă –  3.05 kg

Culori disponibile: 

SL1 – Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood

 SL2 – Dark Silver

SL3 – Rosso, Ashwood, Cedar, Forest Green, Pepper, Rustique, Sage, Sapphire

 

GERARD Diamant

GERARD Diamant – inspirat de unul dintre cele mai rezistente și durabile materiale cunoscute omului. 

Lungime utila 1270 mm
Latime utila 398 mm
Tigle/mp – 1.98
Inclinatie minima 14O(25%)
Greutate neta/tigla: 3,03 kg
Culori disponibile: SL1: de adaugat Rosso; SL3: de adaugat Deep Black si Burgundy, de scos Rosso, Ashwood si Rustique

GERARD Heritage

Tehnologie extrem de rezistentă la intemperii, stil tradițional cu un aport de elemente noi, aceasta este Heritage! Acest acoperiș puternic, cu greutate redusă, aduce un element estetic clasic, de care orice casă poate fi mândră. Profilul, tăiat în zigzag, este tipic țiglelor de teracotă tradițională văzute în regiunea mediteraneeană.

Lungimea utila – 1250 mm

Lățimea utila – 367 mm

Țigle/m2 – 2.18

Înclinație minimă – 12o (21%)

Greutate netă/țiglă – 3.01 kg

Culori disponibile: SL1: Charcoal, Chestnut; SL2: Deep Black, Spanish Red; SL3: Rosso, Redwood, Dark Silver, Ashwood, Cedar, Forest Green, Gloss Black, Patina Grey, Sage, Sapphire, Umbria, Patina Rosso

GERARD Milano

Zăpada sau grindină? Chiar și în condiții extreme de vreme, nu va mai fi nevoie să vă faceți griji cu Gerard Milano! Casa dvs. va fi bine protejată datorită sistemului de prindere unic al țiglelor cu greutate redusă GERARD. Aspectul mediteranean splendid care nu permite zăpezii să se acumuleze reprezintă un bonus suplimentar. Alegerea perfectă pentru acoperișurile în pantă!

Lungimea utila – 1215 mm

Lățimea utila – 369 mm

Țigle/m2 – 2.23

Înclinație minimă – 12o (21%)

Greutate netă/țiglă – 3.02 kg

Culori disponibile: SL1: Charcoal, Chestnut; SL2: Rosso; SL3: Spanish Red, Redwood, Burgundy, Pepper, Tuscany, Patina Rosso

GERARD Shake

De zece ori mai ușor decât betonul sau țiglele din ceramică, profilul nostru Shake reprezintă o interpretare modernă a materialului de acoperiș clasic din șindrile de lemn.

Pentru durabilitate, folosim țigle rezistente la coroziune din oțel acoperit cu un strat protector de aluminiu-zinc și pentru rezistența la condițiile meteorologice extreme, folosim sistemul de prindere unic GERARD.

Lungimea utila – 1250 mm

Lățimea utila – 371 mm

Țigle/m2 – 2.16

Înclinație minimă – 15° (27%)

Greutate netă/țiglă – 3.13 kg

Culori disponibile: SL1: Charcoal, Chestnut, Deep Black; SL2: Ashwood, Forest Green, Pepper; SL3: Rosso, Dark Silver, Cedar, Old, Sage

GERARD Shingle

Acum 100 de ani șindrila era cel mai răspândit material pentru acoperișuri. GERARD a recreat acest material popular, păstrând beneficiile originale și adăugându-i o nouă valoare.

Considerată șindrila secolului al 21-lea, Shingle este ușoară, dar puternică și atractivă; are un finisaj distinctiv texturat, ondulat vertical, care conferă acoperișului soliditate și caracter.

Lungimea utila – 1260 mm

Lățimea utila – 369 mm

Țigle/m2 – 2.15

Înclinație minimă – 15° (27%)

Greutate netă/țiglă – 3.11 kg

Culori disponibile: SL2: Bark, Eclipse; SL3: Charcoal, Deep Black, Ravine, Sapphire

GERARD ALPINE

Inspirat de plăcile din piatră naturală, GERARD Alpine este tipic pentru acoperișurile din Alpi.

Acesta combină aspectul natural cu rezistența mecanică și durabilitatea țiglelor metalice GERARD. Garantat 50 de ani!

Lungimea utila – 1250 mm

Lățimea utila – 368 mm

Țigle/m2 – 2.18

Înclinație minimă – 15° (27%)

Greutate netă/țiglă – 2.9 kg

Culori disponibile: SL2: Charcoal, Redwood, Dark Silver

GERARD ELEGANTA

Noul GERARD ELEGANTA îmbină rezistența oțelului cu eleganța suprafeței acoperite cu piatră.

Am  făcut  un  pas  în  plus  pentru  a  dezvolta  finisajul  de  acoperire  cu  piatră,  perfect  pentru  țigla  modernă  și  netedă. 

Lungime utila: 1260 mm

Latime utila: 321 mm

Tigle / m²: 2.47 

Inclinatia minima: 15 ̊ (27%)

Culori disponibile: Negru, Maro, Rosu

Rezistenţă la grindină

Schimbările climatice extreme pot aduce ploi cu grindină care afectează acoperișul Sistemul GERARD pentru acoperiș este rezistent la pagubele produse de grindină, de până la 30 mm. Chiar și o piatră  cu dimensiunile de 90 mm nu poate găuri acoperișul GERARD, astfel, siguranța noastră la condițiile meteo nefavorabile rămâne intactă.

Rezistenţă la zgomot

Acoperișul GERARD este excelent în comparație cu alte produse pentru acoperiș din oțel. Impactul redus la zgomot este rezultatul finisajului de piatră texturată și sistemului de prindere, care reduce transmiterea sunetului.

Rezistenţă la incendiu

Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu datorită substratului de oțel neinflamabil și a stratului de suprafață care împiedică chiar și răspândirea flăcărilor. Având țiglele bine fixate în opt puncte, există o mai mică probabilitate ca acoperișul să se prăbușească și nu va permite scânteilor să pătrundă în locuință.

Rezistenţă la gheață și zăpadă

Stratul de piatră este încorporat în fiecare profil GERARD. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc până când aceasta se topește natural și fără pericol. GERARD poate rezista unei sarcini de zăpadă și stratul de protecție nu va fi afectat când este expus la gheață și îngheț!

Rezistenţă la vânt şi furtună

Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile GERARD, rezistente la condițiile meteo extreme, pot face față chiar și acestuia! Sistemul de fixare unic, orizontal al GERARD – fixăm panoul orizontal în 8 puncte diferite prin cuie de scândurile acoperișului, astfel că efortul de forfecare produs de vânt este practic eliminat.

Greutate redusă şi rezistenţă la cutremur

Fiind de 10 ori mai ușor decât țiglele din beton sau  ceramică, țiglele rezistente la condiții meteorologice extreme pot să facă față chiar și unor cutremure mici. Există situații documentate în care în timpul unui cutremur, case care aveau acoperișuri grele s-au prabușit, pe cînd casele de pe aceeași stradă acoperite cu GERARD au rămas intacte sau au suferit avarii minime.

Call Now Button